Звезда је шампион!

Хокејаши Црвене звезде освојили су 9. националну титулу. Титулу шампиона Србије освојили су четврти пут узастопно, пошто су и у реванш мечу финала плеј-офа савладали новосадску Војводину са 6:1.

Фото: СД Црвена звезда

Београдски црвено-бели су решили прву трећину у своју корист резултатом 1:0, а стрелац је био Роберт Сабадош. У другом периоду игре Звезда је заиграла још боље. Голом Андреја Цвика наш тим је дуплирао предност, а на 3:0 је повисио Василије Анђелковић. Домаћин је потом смањио заостатак, али наши хокејаши поново постижу гол преко Андрије Шпањевића. До краја другог дела у листу стрелаца су се уписали и Марко Бркушанин и Алекса Гвозденовић.

На жалост, трећа трећина није ни одиграна зато што организатор није обезбедио услове за игру, па се приступило додели медаља и пехара намењених шампиону Србије.

Црвена звезда је наступала у саставу: Ранковић, Митић, Подунавац, Анић, Бркушанин, Лештарић, Керезовић, Новаковић, Шпањевић, Цвик, Драговић, Сабадош, Младеновић, Гвозденовић, Јанковић, Војиновић, Анђелковић, Ристић и тренер Никола Бера.