Звезда мисли на најмлађе и најстарије – сезонске Звездаш ЈУНИОР и СЕНИОР

Продаја сезонских улазница нашег кошаркашког клуба почела је пре тачно 7 дана, а интересовање за ову акцију је изванредно, чиме је још једном показана верност и поверење навијача кошаркашког клуба Црвена звезда. Како клуб наводи, новост у допуњеној понуди, која званично стартује са првим даном друге недеље продаје су картице “Јуниор” и “Сениор”, али и попуст и за власнике пакета “АРЕНА 2019-2020”

ФОТО: ККЦЗ

У продајује пуштен ограничен контигент улазница за халу “Александар Николић”, због пандемије вируса Ковид-19.

Новост у допуњеној понуди, која званично стартује са првим даном друге недеље продаје су картице “Јуниор” и “Сениор”, али и додатни попусти за власнике сезонских карата из претходне сезоне.

Јуниор картица која ће за ову сезону коштати 6.000 динара за нове купце, односно 4.000 динара за малишане који обнављају своју трибину јуниор. Право на куповину ТРИБИНЕ Д ЈУНИОР имају Звездаши старости до 14 година.

Ова карта доноси следеће погодности:

Приступ јуниор трибини (ДЕО ТРИБИНЕ Д), са осталим малишанима сличног узраста (7-14 година), Поклон пакетић (који ће сви купци ЈУНИОР картице добити накнадно, када крене сезона).

*Поклон пакетић обухвата – мајицу, шољу, свеску, оловку, торбицу …
* Додатне активности које ће Клуб организовати током сезоне специјално за ЈУНИОР НАВИЈАЧЕ

Поред ЈУНИОР картице и трибине Д која је постала препознатљива и по нашим најмлађим Звездашима, од ове сезоне КК Црвена звезда мтс припремио је погодности и за најстарије Звездаше, “СЕНИОР КАРТИЦА” по цени од 10.000 динара, односно 8.000 динара за све који су имали сезонску карту или пакет АРЕНА од претходне сезоне.

СЕНИОР СЕЗОНСКЕ КАРТЕ су распоређене у склопу ПАРТЕРА 4, која доноси следеће повољности:

*Сезонска улазница по повлашћеној цени;

*Специјални поклон на почетку сезоне : специјално дизајнирана маска и поклон ваучер за куповину у продајним објектима партнера ККЦЗ ;

КК Црвена звезда мтс у продају пушта ограничени број ових карата, како би обезбедили све услове које прописује мере владе РС и додатно заштитили најстарије Звездаше, уз све мере које као клуб предузима када се утакмице црвено-белих буду играле уз подршку са трибина (засебан улаз, лак прилаз местима за седење на делу трибине намењене искључиво власници СЕНИОР карте).

Од четвртка, почетка друге недеље продаје КК Црвена звезда мтс омогућава попуст и за власнике пакета “АРЕНА 2019-2020”. Они ће моћи да остваре попуст само на куповину сезонске 30, исто као и власници сезонских карата 2019-2020!

Клуб уједно подсећа да власници сезонских карата из сезоне 2019-2020 имају право на попуст и даље, све до краја продаје сезонских карата!

Клуб напомиње да ће осим Малог Калемегдана, од четвртка 16.09. 2020. године бити отворено и продајно место “ФАН СТОРЕ КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА” који се налази у склопу хале “Александар Николић”.

Све информације о ценама сезонских карата можете погледати ОВДЕ.