Звезда са Мегом у Железнику

Црвено-бели су упали у лошу резултатску серију коју ће покушати да прекину против екипе Мега Бемакса са којом у регионалном такмичењу имају скор 15:0. Меч 4. кола у којем кошаркаши Црвене звезде дочекују Мега Бемакс, биће одигран у Железнику у „ФМП Арени“, а утакмица се игра у недељу од 17 часова.

Андрија Гавриловић је синоћ дебитовао на клупи Црвене звезде поразом. Барселона је сломила Звезду у трећој деоници када је преокренула резултат и стекла предност коју црвено-бели нису успели да отопе у наставку.

Звезда је доживела 4 пораза у низу у текућој сезони. Редом су били бољи Будућност, Макаби после продужетка, Крка, а низ је заокружила Барселона. Црвено-бели ће у наредних 7 дана одиграти чак 4 утакмице. Звезда ће црну серију покушати да прекине против Мега Бемакса, а затим следи дупло коло у Евролиги у којем ће гостовати Ефесу и угостити Химки у хали „Александар Николић“. Мини циклус ће бити завршен утакмицом са Цибоном у Загребу.

За утакмицу са Мега Бемаксом важиће искључиво сезонске улазнице (пакети за утакмице Евролиге у „Штарк Арени“ за ову, као и за друге утакмице у АБА лиги не важе), а карата у слободној продаји неће бити.