Звезда се захвалила кошаркашком клубу ЦСКА и Москви

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс недавно је отказала учешће на турниру “Гомељски Куп” који је требало да се одржи од 16. до 19. септембра у Москви. Клуб се данас захвалиио кошаркашком клубу ЦСКА као организатору турнира  и граду Москви на позиву за учешћем на овом престижном турниру.

„Позив наших спортских пријатеља видимо као још једну потврду да нас и највећи клубови Европе препознају као клуб који из године у годину доказује и показује да је са правом члан евролигашке породице.

КК Црвена звезда мтс услед пандемије вируса Ковид-19 и због мера предострожности , уз договор и велико разумевање ЦСКА и организатора турнира отказао је учешће на турниру који је требало да се одржи у Москви ове недеље.

КК Црвена звезда из истог разлога и мера предострожности, такође уз договор са Анадолу ЕФЕС-ом отказао је утакмицу коју је требало у недељу да одигра у Анталији са турским Евролигашем.

Црвено-бели ће до почетка Евролиге придржавајући се свих здравствених мера због пандемије Ковид-19 одиграти још неколико тренинг утакмица затвореног типа, о којима ће јавност бити благовремено обавештена.“ – стоји у саопштењу КК Црвена звезда мтс.