ЗВЕЗДА У НАПАДУ: Ускоро познат статус око појачања, Зе Маркос тренира са Косановићем!

Још једно врело лето на Маракани, а последње информације кажу – следеће недеље биће обиље активности!

Према незваничним сазнањима РСБ-а, Црвена звезда се спрема да крене у озбиљну офанзиву у току следеће недеље, када би коначно требало да буде позната крајња ситуација око потенцијалних појачања. Звезда ће све своје капацитетe усмерити ка довођењу РодићаВујадиновићаЈовичићаЧаушића и Пешића, док ће истовремено бити разговора са агентом Звездиног голгетера Ричмонда Боаћија око његовог останка на Маракани.

Црвено-бели би на овај начин требало да реше капиталан део прелазног рока, формирају тим који би требало да нападне дуплу круну и бори се за што бољи резултат у квалификацијама за Лигу Европе, које за наш тим почињу следеће недеље утакмицом против Флоријане на Маракани.

Што се тиче новопридошлог бразилског штопера Зе Маркоса, прелиминарни план је да он првих шест месеци ради под директним надзором помоћног тренера Косановића, који је специјализован за рад са млађим играчима. У плану је да Зе Маркос не иде на позајмицу, већ да тренира под будним оком стручног штаба који га већ сада процењује као веома интересантно решење за будући штоперски пар, чији ће Бразилац бити саставни део.