Звездин зид плејмекера – Јовић на старој адреси!

Kако РСБ незванично сазнаје, искусни плејмејкер се после четири сезоне враћа на Мали Калемегдан.  Јовић је за Звезду наступао од 2014. до 2017. године, а ово ће му бити други мандат у црвено-белом.

Јовић је почео да се бави кошарком у Беопетролу из Ниша. Након тога је прешао у КК  Здравље, а затим је 2012. године прешао у Раднички из Kрагујевца. Након две сезоне у Радничком , долази у Црвену Звезду. Са црвено-белима је освојио 8 трофеја и поставио рекорд по броју асистенција у Евриолиги. У млађим селекцијама репрезентације Србије освојио је сребро на Метидеранским играма и бронзу на Универзијади 2013. године. Са сениорском репрезентацијом Јовић је освојио сребро на Европском првенству 2017.године, Светском првенству 2014. и на Олимпијксим играма 2016.године у Рију.

Српски репрезентативац је након боравка у Црвеној звезди играо једну сезону у екипи Бајерну ,док је претходне две сезоне био у Химкију. Јовић је у претходној сезони наступио на 8 мечева у Евролиги, а просечно је бележио 4,4 поена и 3,8 асистенција